var _gaq = _gaq || []; _gaq.push(['_setAccount', 'UA-15580188-26']); _gaq.push(['_trackPageview']); (function () { var ga = document.createElement('script'); ga.type = 'text/javascript'; ga.async = true; ga.src = ('https:' == document.location.protocol ? 'https://ssl' : 'http://www') + '.google-analytics.com/ga.js'; var s = document.getElementsByTagName('script')[0]; s.parentNode.insertBefore(ga, s); })();
E-bine-sa-ai-tot-timpul-un-zambet-la-tine

E bine sa ai tot timpul un zambet la tine!

Stiati ca atunci cand o persoana zambeste, corpul sau elibereaza endorfine care ii imbunatatesc starea de spirit conducand totodata la relaxare si eliminarea stresului? Dar ca exista 19 tipuri de zambete, care pot avea acest efect asupra noastra?

Cu toate acestea, probabil ni s-a intamplat multora dintre noi sa ne lovim de situatii in care n-am putut sa-i zambim cuiva relaxat din cauza unei danturi cu probleme, desi ne-am fi dorit s-o facem.

Pentru ca promoveaza importanta sanatatii orale, Orbit si Zambeste Romania au decis ca e timpul sa demonstreze cat de simplu este, de fapt, sa nu fim luati niciodata pe nepregatite atunci cand vrem sa le oferim un suras plin de incredere persoanelor din jurul nostru, ridicandu-ne noua, si lor in acelasi timp, nivelul de buna dispozitie.

Cum am facut asta? Am creat un automat de zambete – adica o aplicatie prin care iti poti pune pe buze un suras aproape instant, introducand in el o poza cu tine. Folosind pastile Orbit, automatul produce diferite tipuri de zambete la minut, ilustrand la propriu, felul in care mestecand guma fara zahar timp de 20 de minute dupa fiecare masa eliminam resturile de mancare dintre dinti, prevenim aparitia cariilor si ne asiguram o dantura sanatoasa.

Ca sa aveti intotdeauna zambetul la purtator si sa va puteti imbunatati starea de spirit cu un suras, va invitam sa incercati aplicatia Zambete la minut sau sa aveti mereu la voi un pachet de guma Orbit pentru dupa masa!

Produse

Produse

Media

Spot TV

Play

Campanie