var _gaq = _gaq || []; _gaq.push(['_setAccount', 'UA-15580188-26']); _gaq.push(['_trackPageview']); (function () { var ga = document.createElement('script'); ga.type = 'text/javascript'; ga.async = true; ga.src = ('https:' == document.location.protocol ? 'https://ssl' : 'http://www') + '.google-analytics.com/ga.js'; var s = document.getElementsByTagName('script')[0]; s.parentNode.insertBefore(ga, s); })();
Cand saliva da primul-ajutor

Cand saliva da primul-ajutor

Consumul unei gume de mestecat fara zahar precum Orbit sporeste cam de zece ori cantitatea de saliva secretata. Iar aceasta saliva face foarte multe lucruri bune pentru dintii nostri.

STARUL INTERNATIONAL ANTONIO BANDERAS SE ALATURA BRANDULUI ORBIT, PENTRU CAMPANIA TV DIN 2013

STARUL INTERNATIONAL ANTONIO BANDERAS SE ALATURA BRANDULUI ORBIT, PENTRU CAMPANIA TV DIN 2013

Orbit fara zahar, lider in segmentul guma de mestecat, anunta astazi parteneriatul la nivel global cu starul international Antonio Banderas.

Ce inseamna

Ce inseamna "dinti sensibili"?

De foarte multe ori auzim in reclame aceasta formulare care ne duce cu gandul la ceva cunoscut: durerea puternica si scurta pe care o simtim atunci cand dintii nostri intra in contact cu lichide sau alimente reci sau fierbinti, dulci sau acre sau chiar la simpla o inspiratie.

Ce se intampla in gura dupa ce mancam

Ce se intampla in gura dupa ce mancam

Gura noastra contine in mod normal o cantitate mare de bacterii. Dupa ce mancam, acestea transforma zaharul ramas din alimente in acizi. Din cauza lor, smaltul dintilor isi pierde consistenta, iar pana la aparitia cariilor nu mai este decat un pas.

Ce-i cu placa dentara

Ce-i cu placa dentara

Termenul se refera la colonia de microorganisme care se ataseaza de dinti, fie deasupra gingiei, fie la radacina dintilor. Aceasta apare intr-o matrice a glicoproteinelor salivare si a polizaharidelor bacteriene.

Produse

Produse

Media

Spot TV

Play

Campanie